• Felzárkóztató edzés?
  • Nyári gyakorlás?
  • A nyári összevissza programok mellett is rendszeres sakkozás?
  • A nyáron felszabaduló idő hasznos kitöltése
  • Intenzív nyári hajrá…

Na szóval, nyáron nem férnek bele a heti rendszerességű edzések; a sakktáborok csak egy-egy hétig tartanak, s lehet hogy épp rosszkor! De a sakkozásról nem kell lemondanod! Az oktató nyáron a Te igényeidnek megfelelően tud hozzád menni, akár midnen héten más napon, akár csak minden második héten, viszont akkor háromszor is; akár egyetlen héten, amikor neked jó, de akkor intenzíven…

Mielőtt jelentkezel, kérlek vedd figyelembe, hogy:

  • Az oktatónak is vannak nyári programjai, és rajtad kívül több tanítványa; így nem biztos, hogy sikerül 100%-ban az igényeidhez alkalmazkodni. De rugalmasan biztos találunk megoldást, ha szeretnél nyáron sakkozni!
  • Budapesten, és az ország bizonyos pontjain vannak oktatóink, ezt ki tudod választani a listából. Ha Te másfelé laksz, akkor is jelentkezhetsz, hátha eszünkbe jut egy jó ötlet, vagy épp arra nyaral valamelyikünk ;) de megígérni nem tudjuk, hogy megoldjuk.
  • Az oktató házhoz megy hozzád, ami utazási időt és költséget jelent neki; igazodik a napirendedhez, ami neked kényelmes; ráadásul a magánoktatás alatt csak Veled (gyermekeddel) foglalkozik, ami a leghatékonyabb tanulási forma. Így meg kell értened, hogy ennek az edzésnek az ára jelentősen magasabb, mint egy csoportos oktatásé. Az árat mindenkor az oktatóval kell egyeztetned, aki saját maga döntheti el, hogy mennyit kér az óráért; figyelembe véve, hogy mennyit kell utaznia, készülnie, és miről kell lemondani, hogy hozzád mehessen az adott időpontban. Így az árak egyénenként eltérőek, általában 4500 – 8000 Ft/óra között mozognak.

Az adatlap kitöltése után:

Átnézzük, és átgondoljuk, hogy melyik oktató tudna megfelelni az igényeidnek

Ha nem találunk alkalmas oktatót, azt néhány héten belül (de legkésőbb május végén) jelezzük

Ha tudunk ajánlani oktatót, akkor az oktató felveszi veled a kapcsolatot, és egyeztettek időpontot és árat.

Ha sikerült megegyezni, nyáron kezdődik is az oktatás (alkalmanként akár már tanév alatt is!)

Ha nem sikerül megegyezni, megpróbálunk másik oktatót ajánlani.

Jelentkezési határidő a kapacitásunk beteltéig, de legkésőbb 2017. június 15-ig