TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

Hogyan kell részt venni a foglalkozáson?

Aktív részvétel a felnőtt sakk tanfolyamonA tanfolyamon minden résztvevőtől  aktív részvételt várok! Itt játszani kell! Kipróbálni a bemutatott játékokat, gondolkodni, megoldani… Beszélgetni kell, ötletelni, indokolni, véleményezni. Persze, ha aktívabb típus vagy, biztos többször szóhoz jutsz, de nem lesz olyan résztvevő, akinek meg sem kell szólalnia. Ez nem az a foglalkozás, ahol beülsz a hátsó padba, és csendben nyomkodod a mobilodat :) Ha erre vágysz, akkor rossz helyen jársz! Ez nem az a tanfolyam, ahol a többiek kipróbálnak mindent, Te pedig csak nézed. Itt Te fogsz mindent kipróbálni, és Te fogsz belőle profitálni!

Milyen emberek jönnek erre a tanfolyamra?

 • A tanfolyamra elsősorban sakkozni tanuló gyerekek szüleit,
 • sakkot lelkesedésből tanító pedagógusokat,
 • sakkozni szerető – de saját belátása szerint még nem tudó – felnőtteket várunk!
 • Ha egyáltalán nem tudsz sakkozni, pedig de jó lenne – akkor itt a helyed
 • Ha tudsz sakkozni, de sosem tanítottak, így jó lenne egy kis elméletet is magadra szedni, akkor itt a helyed!
 • Ha jó lenne sakkozni, de nincs hozzád való játszótársad, akkor is itt a helyed!

Hányan leszünk?

10-30 fő közötti létszámra számítunk.

Mikor lesz?

2016. 04. 15, 16 és 17-én. A három nap egy összefüggő program, de külön-külön is látogatható.

És hol?

Budapest, X. ker. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ. Szent László tér 7.

Megközelíthető Kőbánya alsó vasútállomástól 10 perc séta, vagy Kőbánya városközpontba érkező rengeteg busszal, valamint a 3-as 28-as villamosokkal.

A környéken a parkolás könnyű és ingyenes.

Ki az, aki a tanfolyamot tartja?

Ádám Olga sakk oktató, pedagógus. Női mesterjelölt sakkozó. A Sakktáblás Játékok módszertan kidolgozója.

Mikor lesz ilyen legközelebb?

Talán nyáron… de nem Budapesten

Sokba kerül a három napos tanfolyam?

Az attól függ. Ha csak a sakkelméleti tudásodat szeretnéd elmélyíteni, akkor olcsóbb venni egy sakk könyvet. Vagy célravezetőbb besétálni egy sakkversenyre, és megkérni egy fiatal mesterjelöltet, hogy foglalkozzon veled egy kicsit.

De ha szeretnél egy különleges sakk oktatásban részt venni, ahol a hangsúly a játékon, játékos tanításon, a módszertani trükkök ellesésén van. Ha egy olyan képzésre jönnél, ahol a megszerzett tudást szülőként, pedagógusként is azonnal használni tudod. Ha olyan sakk-oktatást keresel, ami pont a te laikus szintedre van szabva, s ráadásul egy elismert sakk-tantárgypedagógiai szakértőtől szeretnél tanulni, akkor a program megéri az árát! :) Gondold végig!

A tavalyi- valamint a kezdő tanfolyam résztvevői rendkívül elégedettek voltak:

“Kedves Olga! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, pont arról szólt, mint amit a hirdetésben ígértél, s amiért érdekelt a dolog. Kicsi korom óta fel tudtam állítani a sakktáblát, de itt értettem meg először, miről szól igazából a játék. Nagyon jók voltak a bemutatott játékok, nagyon tetszenek a lányomnak is, s legalább tudom, hogy lehet gyerekekkel elkezdeni sakkozni:) Köszönöm szépen:) Remélem találkozunk a következő hasonló eseményen!” Oláh Julianna, anyuka

“Nagyon jól éreztem magam a 3 nap alatt. Még nagyobb kedvet kaptam ahhoz, hogy a gyerekeknek sakkfoglalkozást szervezzek a csoportomban.
Sok új ismeretet kaptam, amiért érdemes volt eljönni.
Olgi kedvessége, tudása, gyerekekhez értése, módszertani tapasztalat lenyűgözött. Szívesen tanulnék tőle hosszabb távon. Köszönöm a 3 napot!”
Tácsik Éva, óvónő

Kedves Olga!
Sok érdekes játékos feladatot tanultam, ismertem meg, amelyekkel játékosabbá tehetem a gyakorlást a lányommal. Jól éreztem magam a 3 napban. Várom a haladó folytatást!!!”
Lőrincz Tamás, apuka

Kapunk ajándékot?

Hát persze :)

AJÁNDÉK No.1: Minden résztvevő kap ajándékba egy nyomtatható feladatgyűjteményt már a rendezvény előtt, e-mailen!

AJÁNDÉK No.2: Minden résztvevő kap ajándékba egy játszma- és tanulmánygyűjteményt a tanultakról, e-mailen a tanfolyam után

AJÁNDÉK No.3: Minden résztvevő kap a helyszínen egy meglepetés-ajándékot!

AJÁNDÉK No.4: Ha leglább  két napra eljössz, úgy életre szóló belépést kapsz a Sakkmatyi Online Tudástár zárt klubjába, ami rendszeres konzultációs lehetőséget jelent Sakkmatyival, valamint a többi, hozzád hasonló klubtaggal egy Facebook csoportban, továbbá számos kedvezményt, alkalmanként egyedi lehetőségeket jelent, és egyúttal azt jelenti, hogy Neked már nem kell befizetned ezt a belépési díjat ha a későbbiekben Sakkmatyi tanfolyamára jelentkezel. Figyelem, csak annak, aki leglább KÉT napra eljön. (Ha már tagja vagy ennek a klubnak, úgy Te kedvezményes belépési díjat fizetsz – ld. lejjebb!)

AJÁNDÉK No.5.: Ha április 8-ig jelentkezel (húsvét, tavaszi szünet miatt 2 nappal meghosszabbítva), úgy kapsz naponta egy 2000 Ft-os utalványt (vagyis három nap alatt akár 6000 Ft-ot) ajándékba, amit a helyszínen a webshopunk termékeire elkölthetsz minden további vásárlási kötelezettség nélkül! Érdemes előre kigondolnod, mire szeretnéd költeni: SAKK-OVI BOLT

Részvételi díj:

A teljes 3 napos tanfolyam ára 5 exkluzív ajándékkal: 37.500 Ft/fő

Ha csak 2 napra jössz, akkor 29.000 Ft/fő

Ha csak 1 napra jössz, akkor 16.000 Ft/fő

Ha Te már tagja vagy a Sakkmatyi Online Tudástár zárt klubjának, akkor napi 1500 Ft kedvezményt kapsz a tanfolyam árából.

——————————————————————————-

Még nincs vége :) Hozz magaddal valakit!

Jó lenne, ha nem egyedül kéne jönnöd?

Ha elkísérne a párod, vagy egy barátnőd, vagy a felnőtt gyermeked, vagy épp anyukád/apukád?

Egy főt hozhatsz magaddal féláron!

De csak egyet, és csak akkor, ha ezen a regisztrációs lapon bejelölöd, hogy hozol magaddal valakit. Nem, baj, ha még nem tudod kit. Persze a GYORSAN-REAGÁLÓ KEDVEZMÉNY érvényesítéséhez a határidőt és a két napon belüli átutalást tartanod kell.

Garancia:

Vagyis, mi van ha… ?

 • Mi van, ha nem tetszik? Azért nem olcsó…
 • Mi van, ha beteg leszek?
 • Mi van, ha közbejön valami?

Jogos kérdések. A tanfolyam tetszeni fog Neked! Ebben biztos vagyok, és erre OKOSODÓ GARANCIÁT VÁLLALOK! :) Ha az első nap folyamán (akár a legvégén, vagy valamelyik szünetben) odajössz hozzám, és azt mondod, hogy “Sajnálom Olgi, jókat mulatok itt, de semmivel sem lettem ettől az egésztől okosabb…”, akkor megköszönöm, hogy ránk szántad a napodat, visszaadom ott helyben készpénzben a befizetett részvételi díjadat! És még az ajándékok többségét is megtarthatod. (A 2000 Ft-os kuponról, és a zárt klubtagságról kell lemondanod, ha eddig nem voltál bent. De haragudni nem fogok, örülök minden őszinte véleménynek.) Viszont erre csak személyesen, ott a helyszínen van lehetőséged.

Ha közbejön valami, az kellemetlen, hiszen a helyek száma korlátozott, foglalod azt valaki elől:

Március 24-ig minden további nélkül elállhatsz. Szólsz, hogy bocsánat, mégsem jön össze, és utaljuk vissza a teljes részvételi díjat.

Március 25. -április 8. között erre nincs lehetőséged. Ha mégis távol kell maradnod, több dolgot tehetsz:

 • megpróbálod egy ismerősödnek átadni a helyedet,
 • vagy levásárolod a a teljes befizetett részvételi díjadat a Sakk-Ovi webshopban,
 • vagy visszakéred a részvételi díjad felét. A másik felét “foglalóként” meg kell tartsuk.

Ha az utolsó pillanatban, április 9-én vagy utána jön közbe egy betegség, akkor is levásárolhatod a a teljes befizetett összeget, ha hivatalos igazolást mutatsz be róla, hogy nem jöhetsz közösségbe! Az utolsó napokban pénzvisszatérítésre már nincs mód.

Hogyan kell jelentkezni?

Az alább  található űrlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével.

GYORSAN-REAGÁLÓ KEDVEZMÉNY már lejárt.

Végső jelentkezési HATÁRIDŐ: április 8.

Fontos: Az űrlap kitöltése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés fizetési és elállási feltételeit az oldalon fentebb olvashatod. A szerződés közted és a Sakkmatyi Bt között jön létre.

A tanfolyamra jelentkezéssel hozzájárulsz, hogy a rendezvényről kép- és videó- anyagot készüljön, amely  a Sakkmatyi bt saját tulajdonát fogja képezni akkor is ha, szerepelsz rajta, és akkor is, ha nem.

Mi történik, miután kitöltötted az űrlapot?

Kapsz egy megerősítést kérő e-mailt, ami az e-mail címed helyességét ellenőrzi, a Te biztonságod érdekében is. Ha ez az e-mail nem érkezik azonnal, akkor ellenőrizd a SPAM mappádat, majd próbálkozz újra. 1 napon belül kapod meg e-mailen is fentebb olvasható fizetési tudnivalókat is, kiegészítve a számlaszámmal, ahova át kell utalnod a részvételi díjat. A részvételi díj beérkezése után néhány munkanapon belül e-mailen kapod a befizetést igazoló számlát. Szintén néhány napon belül az első ajándékodat, és a tudnivalókat a tanfolyam kezdéséről.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Keresztnév (ahogy szólíthatunk)*
Vezetéknév
Telefonszámod:
Ezekre a napokra jövök:
Miért érdekel a tanfolyam? (pár szóban)
Magammal hozok valakit
Számlán ez a név és cím szerepeljen:

A következőről ne maradj le: >>> GYEREKSAKK HÍRLEVÉL <<<

Mit nem tudok még?