* * * P É N Z V I S S Z A F I Z E T É S I  * * *  G A R A N C I A * * *

  • Sakkozó ovisokMi van, ha mégsem tetszik a gyereknek?
  • Mi van, ha mégsem felelünk meg a villám-vizsgákon?
  • Mi van, ha egyszercsak nem fér a család idejébe?
  • …???

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk KÉT HÉTIG!

Tehát, ha az első lecke kiküldésétől számított két héten belül rájössz, hogy ez nem az, amit vártál, akkor jelzed egy e-mailen, indokold egyetlen mondattal, és a TELJES tanfolyam árát visszafizetjük. Sőt, választhatsz, hogy szeretnéd-e megtartani exkluzív klubtagságodat, vagy azt az 5000 Ft-ot is visszautaljuk! Az addig kiküldött leckéket pedig megtarthatod :) És nem lesz harag, az őszinte visszajelzésedet még meg is köszönjük!

TOVÁBBÁ

RÉSZLEGES pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 3 teljes HÓNAPIG!

Ez azt jelenti, hogy ha később jössz rá, hogy egyszerűen nem haladtok a tanfolyammal, nincs rá időtök, MEGUNTA A GYEREK és csak pénzkidobás volt az egész, akkor befizetésedtől számítva 3 hónapon belül írsz egy e-mailt, és azoknak a leckéknek az árát, amit még nem küldtünk ki neked, VISSZAUTALJUK, sőt ebben az esetben is dönthetsz, hogy a klubtagságodat megtartod-e, vagy inkább visszakéred az árát.

(Példa számítás: a leckék kiküldésének tempóját te szabod meg, tehát lehet, hogy 3 hónap múlva még csak a 4. leckénél tartasz. Semmi gond, mert ha úgy kényelmes, elhúzhatod a tanfolyamot akár egy teljes évig is! De ha te három hónapon belül úgy látod, hogy sosem fogsz a végére érni és szólsz, hogy kiszállnál, megteheted: Ha befizetted a 49.800 Ft-os árat, ebből 5000 Ft-os klubtagságról külön dönthetsz, a többiből pedig levonjuk a már kiküldött 4 óra árát (44.800-(4×2800)=33.600), és ennyit utalunk vissza. A teljes összeg befizetéséért járó ajándékutalvány sajnos így elvész, illetve az abból már felhasznált összeg levonásra kerül.

Gondolom megérted, hogy ha jövő karácsonykor eszébe jutna valakinek, hogy pénzhiányban szenved, már nem igényelheti vissza a fél évvel korábban félbehagyott Sakkmatyi tanfolyamának vagy éppen a klubtagságnak az árát… Úgy gondolom, 3 hónap elegendő ahhoz, hogy el tudd dönteni, szeretnéd-e végigcsinálni. Így meghúztunk egy határt: három hónapon túl nincs lehetőség garancia érvényesítésére.)

——————————————————————————————————–

Belevágunk? >>> IRÁNY A REGISZTRÁCIÓS LAP<<<

Belevágnál, de sok lesz egy összegben?
VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG: >>>IRÁNY A REGISZTRÁCIÓS LAP<<<

Nem ismerjük egymást? Bizonytalan vagy? Tudd meg, mit tesz Veletek Sakkmatyi tanfolyama:
>>> SAKKMATYI KÖVETKEZMÉNYEI<<<

Maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban? Tedd azt fel e-mailen: info@sakkovi.hu